Distribuiti
Rugăciune budistă Margele Colier pentru Shaolin Kung fu Costum de Tai chi Uniformă de arte Martiale Wushu Sacou
Pret
55.77lei
Disponibilitate In stoc

Introducerea De Produse

Styl e: Templul Shaolin podoabă margele colier din Dengfeng, China, locul de Templul Shaolin.Acest stil mare margele colier este numai pentru podoaba folosi pentru shaolin călugări războinici.Manopera de margele este mult mai simplu și mai brutal comparativ cu alte mătănii pe care le folosim, de obicei, dar este foarte frumos pentru a se potrivi shaolin îmbrăcăminte.

Element Include: un colier

Material: lemn de piersic

Margele de culoare: roșu

Margele dimensiune: 1.8 cm

Informații De Transport Maritim

Ne sunt situate în Dengfeng , Orasul Zhengzhou, China.Aici este locul din Templul Shaolin.Vom alege cel mai sigur și cel mai bun căile de transport maritim la nivel mondial.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor cu shipping.

Se Întoarce Și De Restituire

Vom selecta și a verifica fiecare element cu atenție înainte de a fi expediate.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a reveni elementele noastre pentru o schimbare sau rambursare atâta timp cât acesta este în stare originală și nu este utilizat.

Client Service

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ori de câte ori s-ar putea nevoie de ajutor de la noi.Ne-am bucura de toate comunicațiile cu tine.

En-gros de servicii

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de en-gros sau servicii personalizate.Noi oferim foarte competitive fabrica de preț engros.

Etichete: stick wushu, jeet kune do tricou, kung fu shaolin, runda wushu, budist de bijuterii, tai chi sabie albastru, breloc auto-apărare, cat chi, uniformă școlară, hakama bărbați.

Stil De Arte Marțiale Kung Fu

Scrie o recenzie

Produse similare