Distribuiti
Mea Ca Organismul Val Pachete cu Închidere Peruvian Păr Țese 3 Pachete #27 Miere Blonda Non-remy de Păr Uman Pachete cu Închidere
Pret
286.33lei -34 %
440.50lei
Disponibilitate In stoc

Mea Ca Organismul Val Pachete cu Închidere Peruvian Păr Țese 3 Pachete #27 Miere Blonda Non-remy de Păr Uman Pachete cu Închidere Material 100% Păr Uman Păr Uman Tip de Păr Țese cu Elemente de Închidere per Pachet 3 Pachete cu 1 Închidere Unitate de Greutate Pachet Părului: 100g(+/-5g)/bucată.Dantela: 30-50g depinde de lungime.Textura Corpului Val de Păr Bătătură Mașină Dublă de Bătătură Tangle free Nici o Vărsare de Culoare Colorate #27 Disponibile Textura Parului Corp Val/Drept/Vrac Val/Val Adânc și așa mai departe Livrare 3-5 zile prin DHL/Fedex/UPS

Q 1: de Ce nu pot plăti comanda ?

A: trebuie să completați corect credict card de informații atunci când faci plata, nu card de debit informații și cardul dvs. de credit ar trebui să fie legată la Pensiunea-amurg.ro.Orice întrebare ,contactați-ne în primul rând .

Q 2: Ce Culori de Extensii De Par nu Pare Exact Ca Imagini Arată sau Descriere Spune?

O : monitor Diferit au diferite ecrane.Același număr de culoare poate avea un pic de diferență de culoare.Ai putea vopsi părul, dacă aveți nevoie de culori diferite.

Q 3: De Ce-Mi Sunt Extensii De Par Obtinerea Incurca ?

O: Extensiile de Par pot incurca din cauza uscăciune, grăsimea și murdăria build-up, apa sarata, clor și nu pieptene ( pieptene dinte larg ) din păr de zi cu zi Asigurați-vă că se spală și condiționează părul cel puțin o dată pe săptămână,de două ori pe săptămână este mai bine.Utilizarea de hidratare picături sau consultați stilistul tau pentru mai mult ajutor.

Q 4: ar Putea Fi Vopsit Părul Și Fier-plat ?

A: este par virgin, deci ar putea fi vopsit și fier plat, fier de călcat plat vă rugăm să nu depășească 150C, sau parul va fi distrus.De asemenea, parul va reveni la normal ondulate după ce se spală sau fier-plat.

Q 5 : Cum Să Se Măsoare Parul Nostru ?

A: Pentru părul creț și ondulat părul, ar trebui să fie întins la direct atunci când se măsoară lungimea.

Etichete: blond închis corpul val pachete, klaiyi corpul val pachet, parul blond, 360 din malaezia parul cu frontal, păr uman bundlls, blonda rusoaica închidere, indian ondulat liber pachete, val verde, parul sapphir, bundl cu pi.

Numărul De Model Păr Uman Pachete Cu Închidere
Articole per Pachet 3 Bucăți de Păr Pachete cu Dantela
Păr Uman Închidere Dimensiune 4x4
Păr Uman Tip Par Peruvian
Disponibil Textura Corpul Val/Drept/Vrac Val/Val Adânc
Pachet De Păr De Lungime 10"-24"
Textura Corpul Val
Material De Calitate Non-remy de Păr
Dantela Partea De Design Parte Gratuit
Oem En-Gros Pret De Fabrica
Parul Bătătură Mașină De Duble Trase De Păr Bătătură
Nume De Brand MEA CA
Bleachability Culori Inchise
Cel Mai Lung Păr Proporție >=15%
Transport 3-5 Zile Lucrătoare de Fedex, DHL, UPS
culoare Colorate #27 Miere Blonda
Origine NC(de Origine)
Dantela Lungime 10inch-22inch

Scrie o recenzie

Produse similare