Distribuiti
Papetarie de birou Dublu adezivă 3M VHB Mare 100x200 Mm Gri Adeziv față-Verso Instalare Spumă Acrilică Auto Caseta de Bijuterii
Pret
34.35lei -25 %
45.81lei
Disponibilitate In stoc

Descriere Produs Nume: 3M roșu bandă dublu adezivă Material: spuma de cauciuc Greutate este de aproximativ: 10 buc = 180 de grame de Plastic suprafață culoare: rosu Adeziv culoare: gri Dimensiune: 100mm*200mm / 3.93 cm * 7.87 inch lista de Ambalare: 10 bucati caracteristici (1) Inițială de aderență, echilibrat de unire și de lungă durată de lipire. (2) adaptabilitate Largă și o mai bună aderență la majoritatea materialelor. (3) o Bună rezistență la îmbătrânire și o bună aderență la substrat: (4) 3M adeziv, performanță stabilă. 3M banda dublu adeziva este utilizat pe scară largă în computere, telefoane mobile, comunicații, electrocasnice, echipamente audio-vizuale, automobile, sport în aer liber, camere video și alte produse, în conformitate cu cererea de produse și de nevoile de mediu, se poate referi la următoarele. 1, non-țesute dublu-adezivă vâscozitatea și proprietățile de prelucrare, în general, utilizarea pe termen lung la temperatura de 70-80 de grade, pe termen scurt temperatura de 100-120 de grade, grosimea de 0,08-1,5 MM, adecvat pentru aluminiu, plastic, piese de schimb, automobile, electriceelectrocasnice, telefoane mobile, Burete de asamblare, de cauciuc, etichete, produse din hârtie, jucării, etc., aparate de uz casnic și echipamente electronice părți.Display obiectiv. 2, non-substrat adeziv față-verso are o aderență excelentă, pentru a preveni pierderea și performanțe excelente rezistent la apa, buna performanta de procesare, bună rezistență la temperaturi, pe termen scurt, rezistenta la temperaturi ridicate 204-230 grade, general, utilizarea pe termen lung a temperaturii 120-145 grade, Adeziv cu grosimea de 0,05-0,13 MM, potrivit pentru aliaj de aluminiu panouri, panouri și finisaje. 3, animal de COMPANIE substrat adeziv față-verso, bună rezistență la temperatură, de înaltă rezistență la forfecare, în general, pe termen lung, rezistenta la temperaturi de 100-125 de grade, pe termen scurt, rezistenta la temperaturi de 150-200 de grade, grosimea este în general 0.048-0,2 MM, potrivit pentru plăcuța de identificare. 4, spumă de substrat bandă dublu adezivă moale, aderenta buna, buna inițială vâscozitate și vâscozitatea, rezistența la solvent și UV rezistență, în general, utilizarea pe termen lung a temperaturii de 80-93 grade, utilizarea pe termen scurt temperatura de 130-150 grade, 0.4 -1.0 MM grosimea adezivului este potrivit pentru aer conditionat, mobilier de birou și alte forme de comunicareproduse, poate fi folosit ca un substitut pentru șuruburi.Face produsul mai frumos.

Fotografiile Lista

Cred ca Va place ...introducerea de Produse

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Elementele vor fi livrate în curând, atunci când a primit o plată verificată.Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată.Vă rugăm să verificați cu dvs. vamale înainte de cumpărare.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.de obicei, ne va livra toate comenzile cadou și să declare pentru a minimiza cumpărători taxă de import.De obicei durează în jur de 4 până la 8 zile lucrătoare de expres, și 15-60 zile lucrătoare de China par Avion pentru a navei în țările voastre.PS: Dacă elementul va fi expediat prin poșta aeriană înregistrată, este nevoie de 7-30 zile lucrătoare (1-3 săptămâni) pentru livrare în funcție de locația dumneavoastră.Cele mai multe dintre elementele vor fi livrate în 2 săptămâni, în timp ce unele pot dura până la 6 săptămâni, acest lucru este normal.- Dacă vrei să ai produsele rapid, vă Rugăm să alegeți modul de livrare prin DHL, UPS, FEDEX sau EMS.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: banda vhb, lanț ecran zbura, 3m dublă față-verso bandă subțire, 3m dublu fata, țeavă de eșapament bandă, banda de evacuare, 25m bandă dublu adezivă transparentă, inel cu diamant sona, anti mosquito net fereastra, 3m vhb.

Tip De Produs Bandă Dublu Adezivă
Utilizarea Biroul autocolante, hardware, electronice, jucării, ambalaje
Caseta de culoare Gri
Numărul De Model 100*200mm
Materiale De Aplicare Metal
Caietul de sarcini 100*200mm/3.93*7.87 inch

Scrie o recenzie

Produse similare