Distribuiti
Sală De Fitness Autocolant Fitness Culturism Postere Musculare Gantera Vinyl Decor De Sport Sală De Gimnastică Autocolant Decor Acasă Taur Artă Murală M143
Pret
27.61lei -25 %
37.31lei
Disponibilitate In stoc

Informații despre produs Marcă: ZINIAN Material : ecologic PVC Pachetul Include : de Autocolante de Perete și de Transfer de Film & Ghidul Utilizatorului * Etichetele pot fi îndepărtate cu ușurință, fără a deteriora pereții, dar nu re-utilizabile odată aplicat. * Autocolante pentru decor,costum pentru orice curățați perete neted,gresie,faianta, ferestre,metal,dulap, plastic. * Etichetele sunt mor-cur-imprimate, astfel încât acestea să nu conțină un fundal .Perete sau suprafata pe care se aplica eticheta pentru a va fi fundalul.Imaginea este doar pentru referință și NU poate reprezenta cu exactitate dimensiunea reală.

Dimensiune produs 42x69cm 57x94cm 84x138cm 42x26cm

Daca doriti alte dimensiuni , vă rugăm să contactați-mă.FAQ

Q: Cât timp va livra pe comanda?

R: Bună ziua,în condiții normale, trei zile de livrare

Q:Cât de des voi primi produsul?

O: Buna ziua, va fi servit în perioadă de angajament, în general 7-35 zile lucrătoare (cu excepția speciale de țări).

Q: am primit un produs deteriorat, cum pot face?

A: produsele se supună strict de ambalare, în condiții normale nu este deteriorat, dacă produsul este deteriorat, va vom oferi o rambursare completă, vă Rugăm să nu vă faceți griji.

Etichete: sportiv de mari dimensiuni, postere, spuma pardoseli de sport, sală de fitness autocolant, bara fitness perete, f1 poster, crossfit perete, 16 kg kettlebell, motivația de fitness om, fructe poster, cap de vacă de perete.

model Avionul De Perete Autocolant
Scenarii PERETE
Material PVC
Stil Clasic
Nume De Brand ZINIAN
Caietul de sarcini Single-piece Package
Numărul De Model M143
Tema Caractere
Clasificarea Fereastra Autocolante

Scrie o recenzie

Produse similare