Distribuiti
Silențioasă Ventilator USB ABS Portabil Vara Desktop Călătorie Portabile Personale Fan Student Cadou de Aer Condiționat în aer liber Delicate Drăguț
Pret
46.28lei -30 %
66.12lei
Disponibilitate In stoc

Portabil dimensiune: dimensiune Mini economisește spațiu și permite ușor hassle gratuit portabilitate.Design clasic, concis ambalaje, în conformitate cu tendința.

Destul de Operare: Realizate din perie mai puțin de motor, mai destul de și de a folosi mai mult.puteți folosi 25000 ore sau mai mult, astfel încât aceasta este o înaltă performanță de cost mic ventilator.va mai silențioase și mai puternic.

Unghiuri de inclinare reglabile și vânt: 3 setări de viteză vă permite să alegeți temperatura preferați.Alege direcția vântului vrei cu 360 de grade în sus și în jos de ajustare.Super liniștită, mai mic zgomot, sunetul moale mod de vânt este de numai 30 de decibeli.

Tampon de cauciuc pe partea de jos: Lărgi cadrul de pe jos cu 2 anti-alunecare pad care face acest fan personal stabil și previne vibrațiile.

USB Alimentat: Universal Birou, Ventilator, acest usb birou, ventilator este alimentat de la un 3.9 ft cablu USB care se poate conecta la un calculator, laptop, banca de putere sau alte USB de priza pentru a te face de răcire.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Culoare: alb, roz, albastru

Sursa de alimentare: USB

Zona de aplicare: 20㎡

Lungime cablu: 1.2 m

Intrare: DC5V / 1A

Zgomot: 36dB de mai jos

Viteza vântului de viteze: treapta a treia

Clătinînd din cap: clătinînd din cap în sus și în jos

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți 1-3.0 Mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra.

2.Culorile pot fi diferite ca diferența de afișare,pls înțelege.

3.Vă rog să lase un mesaj înainte de a da feedback-ul rău, dacă produsele au unele probleme.

Lista de ambalare:

1buc * ventilator(cu cablu USB de încărcare,Non-detașabil)

Etichete: comutator de imprimare degetul, set ceașcă de ceai turcesc, knifw colier viata, transexuali copii, hârtie tava de alimentare grătar, roșu negru pur de sus, lumina de ceață spate 1156, fpv masina de curse 1 10, sanie din lemn, scaune.


Scrie o recenzie

Produse similare