Distribuiti
Patio Beach Cort Greutate De Bază Geanta Pentru Baldachin Nisip Ergonomic Stand Adăuga Greutate Rundă De Așteptat Bază De Saci De Nisip Pentru Exterior Umbrelă De Soare
Pret
61.70lei -33 %
92.09lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici:

1.46 cm pătrat design: Simplu și practic, trebuie doar să adăugați propriul dvs. de nisip.

2.Material: 900D oxford caracteristici rezistent la apa, protectie solara, rezistent la căldură (90 de grade Celsius sau 194 grade Fahrenheit), îngheț și frig rezistente (minus -20 de grade Celsius sau -4 grade Fahrenheit).Nu provoca fisuri de-a lungul timpului sau de imbatranire.Toate cusăturile sunt cusute cu față-verso fire de nailon.

3.Fiecare sac poate suporta 23KGS, fără umplutură, și poate fi umplut de la sine, cum ar fi nisip hrisca.

4.Sigilarea metodă este simplu și convenabil de a utiliza cârlig și buclă, și mânerele de la ambele capete sunt folosite pentru a evita adăugarea de nisip pentru a muta.

5.Aplicabile umbrele de grădină/corturi/panouri publicitare,etc., a preveni în mod eficient umbrele/corturi/facturi de a fi doborât de vânt sau copii pentru a proteja mai bine familia ta și acasă.

Poate fi detasabila.

Acesta poate fi pliat si depozitat atunci când nu este în uz, și este convenabil, nu de volum, de reciclare, de protecție a mediului.

Culoare: Negru

Descriere:

Nume produs: Cort, saci de nisip

Dimensiune: 46 x 46 x 15 cm (18 x 18 x 5.9 cm)

Material: Oxford pânză 900D

Culoare: negru, aeronave camuflaj

Greutate netă: about0.5 kg

Lista:

1*Cort saci de nisip

Etichete: sac rotund tous, inel rotund sac, geanta sac cu nisip, rack cort, geanta cort, plaja cort baldachin, arc pentru cort, larg rotund-sac, saci de nisip cort, copertina suport.

Tip 1 - 2 Persoane Cort
Tip Accesoriu Altele

Scrie o recenzie

Produse similare