Distribuiti
Iarna canapea de Pluș pernă, patru anotimpuri anti-alunecare material, all inclusive pătură, plin acoperă pernă, de uz general, tip.
Pret
47.96lei -30 %
68.52lei
Disponibilitate In stoc

Achiziționarea Note 1, acest produs este un single, prețul unitar de vânzare 2, specificațiile produsului și dimensiunile sunt marcate în conformitate cu lățime x lungime 3, perna scaunului, spatele prosop, prosop poate fi universal, să acorde o atenție pentru a alege dimensiunea corespunzătoare

4, întregul set de canapele nevoie pentru a cumpăra un număr corespunzător de dimensiuni (notă cu atenție uita-te la poza de măsurare canapea) 70cm serie: de canapea este mai mică de 60 cm, iar 70cm serie perna de pe canapea este folosit.Lungimea poate fi selectat în funcție de dimensiunea net de 10-30cm.

90 largă serie: canapea lățime net dimensiunea este de 60-75cm, alege 90cm lățime perna de pe canapea.În funcție de dimensiunea reală, lungimea poate fi de 10-30cm.

110cm lat seria: canapea lățime net dimensiunea peste 75cm selectați 110cm lat perna de pe canapea, lungimea este de 10-30 cm mai mare decât dimensiunea net.

Spătarul prosop: spătarul are o latime de 80cm sau mai puțin și 70x70cm.Alege un 90x90cm perna de pe canapea de mai sus 80cm.

Balustrade: Balustrade poate fi folosit cu 70x70cm sau 90x90cm perne, direct pe pardoseală sau pe diagonală pus peste lățimea de excesul de parte poate fi agățată pe ambele părți ale cotiera.

Balustrade: partea proeminentă a smaltului pot fi prevăzute cu o dimensiune adecvată perna de pe canapea, cum ar fi 70x70cm sau 90x90cm.Dacă partea proeminentă este mic, acesta nu poate fi pus

Produs material : de înaltă calitate tesatura flanel + fibre de poliester de umplere + spate anti-derapare particule tehnologie Produs: piața comună cusătură, ecologic, imprimare si vopsire, tricot cu același Design de culoare repere: cald și gros, moale si confortabil, non-alunecare Produs portabil dimensiune: 70cm largă serie, 90cm largă serie, 110cm lat serie

Masina de spalat instrucțiuni: utilizați detergent neutru, se spală de mână la 30 de grade temperatura apei sau moale, se spală la mașină, pentru a evita înaltă temperatură de spălat și timp de înmuiere, nu utilizați o perie pentru frecat, faianta sau agățat uscat, nu de albire / uscare / expunere

Cumpărătorii trebuie să citiți: Acest produs este după temperatură înaltă nisip spălat și de spălat, pentru că de temperatura și timpul de spălare și de alți factori, produsul va produce +5cm schimbare dimensiune, acest fenomen nu aparțin probleme de calitate.Se recomandă cumpărătorilor de a alege dimensiunea conform principiului "Ning Da".Pentru că de pânză de tăiere relație, aspectul de fiecare produs model nu poate fi exact la fel ca cea prezentată în fotografie, vă rugăm să știu.

Cald Sfat: din Cauza luminii, setările de afișare și de alți factori, poate duce la o ușoară diferență de culoare între fotografie și obiect, culoarea finală se bazează pe obiect.

Etichete: canapea extensibilă, ascunde, tesatura canapea, scurt huse de canapea, scaun pliabil, acoperi canapea, mobilier de protecție acoperă, carouri pe canapea, Pat Pătură, chineză perna.

Material de pluș
Producție Canapea Prosop
Origine NC(de Origine)
Stil Pastorală
Numărul De Model q
culoare culoare imagine
Model Tip Solid
Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
Dimensiune custom
Caracteristic Două părți
Cum de a vinde Single prețul de vânzare
Culoare Imagine Legendă Doar culoarea si stilul reprezintă cantitatea
model Simplu Vopsit
Caietul de sarcini (graficul de măsurare) Lățime x lungime (FXE)

Scrie o recenzie

Produse similare