Distribuiti
Transport gratuit de 1 BUC profesionale 65-130MM*M22 suma de perete gaura văzut pentru aer condtiional orificiile de deschidere pe caramida, beton, perete
Pret
71.06lei -8 %
77.24lei
Disponibilitate In stoc

Procut descriere:

Ciocan Electric de perete de cărămidă de beton gaura văzut pentru aer condiționat gaura de deschidere pe perete

Diametru exterior: 65-130mm

Lungime totală: 72mm

Muntele conector: M22

Aplicație: Fie utilizat cu ciocan electric pentru caramida perete de beton aer condiționat orificiile de deschidere de foraj.

Produse Conexe:

Produse:

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună.Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului .Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: polizor aer, 90 de grade adaptor de foraj, pneumat instrument, dril jig, screwdrive bit setat, beton, oblic gaura de poziționare, concret burghiu, foret, bi metal gaura văzut.

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model VD - FE-301-75M22
DIY Consumabile Tigla
Lungime 72mm
Material Carbură De Tungsten
Tip Core Drill Bit
Utilizarea Zidărie De Foraj
Montați conectorul m22
Produs ciocan tct perete gaura văzut
Nume De Brand FUDO
Caietul de sarcini 65-130mm
Cerere fi utilizate pentru perete de cărămidă gaura de deschidere

Scrie o recenzie

Produse similare