Distribuiti
Stofa de umbra Umbra Soare Vela Triunghiulară Umbrire Canvas rezistent la apa Umbrire Naviga Baldachin Umbra Led Anti-UV PE Triunghi Tent
Pret
114.16lei -5 %
120.17lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici:

Perfect Umbrire: Îngroșa net poate bloca la soare în mod eficient.Datorită design respirabil, apa poate trece prin net cu ușurință. De înaltă Calitate PE Material: net este super durabil cu rezistenta la coroziune puternică și tenacitate bună. Bine-a făcut Pentru Mult Timp de Utilizare: partea de Dublu împletit cu curea împletită în interior, parasolar net este rezistent la uzură.Ușor de cracare. Ușor de Instalare: Vine cu inox pata D catarame și frânghie, convenabil pentru tine de a instala ferm pe balcon sau în alte locuri. De aplicare: poate fi utilizat pe scară largă în agricultură umbrire și de uz casnic de umbrire.

Caietul de sarcini:

Denumire: Umbrelă De Soare Capac De Culoare: Bej Material: PE Dimensiune: 3*3*3m Se potrivesc Pentru: Site-ul de Construcție, Protecția Împotriva Umbrelă de soare, cu efect de Seră, etc.

Lista De Pachete:

1 X Parasolar Capac 3 X catarame din metal

Etichete: parasolar pentru plaja cort, aluminiu stofa de umbra, umbra soare naviga albastru, copertina pentru balcon, copertina pentru swing, naviga umbra triunghi, elantra umbrire, nuante pânză, baldachin pe pat, lampă solară.

Tip Umbra Vele & Cabina De Plase

Scrie o recenzie

Produse similare