Distribuiti
Personalizat de Fundal Acvariu Poster Cu Auto-Adeziv Dragon Knight Creative din PVC Rezervor de Pește Tapet Ornament 24 30 48 72
Pret
51.48lei
Disponibilitate In stoc

Orice dimensiune ar putea fi personalizate, binevenite pentru a întreba!Material: PVC Culoare: Ca spectacol cinematografic Dimensiune: Orice dimensiune doriți, dacă nu există nici o potrivire dimensiune rezervor de pește dumneavoastră, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj, vom face special pentru tine.Caracteristici: 1. Culori luminoase 2. imagine HD 3. Material rezistent(PP, nu normal rezervor de pește de fundal de hârtie) 4. pasta este convenabil și efectul este vie. (Acest context este cu fața adezivă, vă rugăm să coaja de pe fața film transparent atunci când se aplică la rezervor dvs. de pește) metoda de Instalare: în Primul rând curățați rezervorul de pește pe partea din spate a sticlei, și apoi spray instalarea lichid pe sticlă uniform, fundal pictat pe teren plat, deschide întreaga suprafață frontală de protecție de film de fundal, fundal atașat la rezervorul din spatele sticlei, a pus imediat după utilizare card de pilitură de apă și bule, porniți luminile de la zero, e mai bine pentru o altă persoană pentru a viziona față de rezervor de pește, resturi de toate de apă și bule.

Etichete: pește tackl, 3 plutitoare rock acvariu, acvariu rock, acvariu uv, dragon pandantiv de piatră, fundal în acvariu, sobo accesorii acvariu, varsatorului ouă de pește, acvariu, accesorii acvariu.

Acvatice Decoratiuni Tip Medii
culoare Multicolor
Dimensiune Customization Supported
Material PVC
Tip Ambalaj Greu Tub De Hârtie
Potrivit Caz Rezervor De Pește, Reptilă Casa
Tipul De Apă Toate Tipurile De Apă
Instalare Cu Auto-Adeziv
Greutate 0.5kg
Tip pește
Nume De Brand Domnul Rezervor
Cerere In afara de Sticlă Rezervor de Pește
Stare Produs de brand nou
Imagine Personalizare Acceptate
Definiție A Imaginii HD

Scrie o recenzie

Produse similare