Distribuiti
MIUSIE 113Pcs 3 Dimensiuni de Lână Împâslire Ace Colorate cu Mâner din Lemn Sulă de Instruire pentru Lână Împâslire DIY Ac Felting Consumabile
Pret
60.06lei -40 %
100.12lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici

Acest kit include 60 de împâslire ace, 3 culori diferite mânere din lemn, 40 minge de popice, o pereche de deget pătuțuri, sulă, un tampon de spumă și alte instrumente.Cu aceste împâslire instrumente pe care le puteți începe cu ușurință lână împâslire a face.Noi vă oferim trei dimensiuni diferite ace împâslire.Aceste dimensiuni diferite de ace poate facilita nevoile dumneavoastra diferite.Acele noastre sunt realizate din fier, care este foarte durabil și nu este ușor de a sparge.Noi vă oferim trei culori diferite de mânere din lemn.Acestea sunt cu non-alunecare de design și ușor de a organiza.De asemenea, incluse este o cutie de depozitare în cazul în care vă puteți organiza toate dvs. de instrumente pentru a le preveni de la a fi pierdut.

Caietul de sarcini

Nume:113Pcs 3 Dimensiuni de Lână Împâslire Ace Kit Material:Otel Inoxidabil+Plastic+Lemn Tema: Lână Simțit Lovit Ace Utilizare: Amestecat Împâslire Ace Cantitate:3 Dimensiuni De Lână Împâslire Ace Tip:Lână Simțit DIY Kit Ac

Note

1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc! 2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Etichete: metal lână, 3 ac felting, ac felting fox baby, simțit kit, fier de lână, simțit iepure, bine ac felting, poke jucărie, ac felting fox lupi, ace împâslire.

Model Tip Bag & Box
Tip Lână Simțit DIY Kit Ac
Numărul De Model S2AMWIN1201
Tema Lână Simțit Lovit Ace
Material Din Oțel Inoxidabil+Plastic+Lemn
Cantitatea 3 Dimensiuni De Lână Împâslire Ace
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Amestecat Împâslire Ace
Numele 13Pcs 3 Dimensiuni de Lână Împâslire Ace Kit

Scrie o recenzie

Produse similare