Distribuiti
20buc Frământa Senzoriale Jucărie Set de Relief de Stres Jucării Autism Anxietate de Stres de Relief Pop Bule Frământa Senzoriale Jucărie Pentru Copii Adulți
Pret
45.38lei -34 %
69.81lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici:

1. De reducere a presiunii Jucarie Minge: Prin stoarcere jucăriile noastre, puteți reduce în mod eficient stresul și anxietatea în studiu, de muncă sau de viata.Aceste jucării pot dezvolta creația copiilor, formare vizuală pentru copii, jucării desktop.

2. Flexibilitate și Elasticitate: TPR material face presiune minge mai moale, care este un instrument excelent pentru exercitarea și consolidarea musculare.Notă: nu le freca pe suprafețe aspre sau pierce-le cu obiecte ascuțite, cum ar fi cuie.

3. Materiale de înaltă calitate: de înaltă calitate, TPR, PVC protecția mediului materiale, non-toxic, inodor, non-iritant pentru piele, în condiții de siguranță pentru copii.

4. Usoare si Portabile: mici jucarii poate fi ținut în mână.Cele mai multe jucării sunt de dimensiuni de buzunar și extrem de portabil.Prin urmare, aceste jucarii sunt foarte potrivite pentru birouri, case, biserici, biblioteci, stații de educație specială săli de clasă, camere de fizioterapie și senzoriale camere, și de călătorie.Puteți juca oricând și oriunde pentru a concentra mai bine.

5. Inovatoare Cadouri: Potrivite la fel de interesante cadouri pentru familie și prieteni.Eu cred ca vor fi foarte surprins atunci când primesc cadouri.Este recomandat ca adulții să însoțească copiii mici pentru a evita să se joace singur, potrivit pentru copii de peste 3 ani.

Caietul de sarcini:

Material: TPR, PVC

Lista De Ambalare:

De Reducere A Presiunii Trage Fidea*5

Struguri Bile Acoperite cu Fructe de Bandă*2

Șirag De Mărgele De Culoare Dinozaur*2

Trăgând Jucărie*5

Animale Drăguț Aluat*6

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

Etichete: se frământa jucării pacj, squshi, anti stres, se frământa pop, 2 pop frământa, ulei de anxietate, se frământa jucării pachete, senzoriale jucărie, se frământa jucărie, fidet jucarii de stres.

type6 Autism Relief Anxietate Stres
Type2 Squisy Squishy
Type3 Se Frământa Senzoriale Jucărie Set De Relief De Stres
type1 Stoarce mingea
Avertizare Squisy Jucărie Stoarce Mingea
Origine NC(de Origine)
type5 Relief De Stres Jucărie
Tip Squisy Jucărie
type4 Senzoriale Set De Jucării
Picătură De Transport Maritim/ En-Gros Suport
Numărul De Model Se Frământa Senzoriale Jucărie
Tema Animale & Natura
type7 Se frământa jucarii
Intervalul De Vârstă 14 Ani Și Până

Scrie o recenzie

Produse similare