Distribuiti
QZSD Q999H din Aliaj de Aluminiu Trepied Video Monopod Profesional Trepied Extensibil cu Eliberare Rapidă Placă și Cap de Minge
Pret
401.43lei -14 %
472.27lei
Disponibilitate In stoc

Q999H aparat de Fotografiat Profesional Trepied 61 Inch Portabil Compact de Călătorie Orizontală Sistem Trepied pentru Canon Nikon Sony SLR DSLR

Funcția produs: ★ Centru de coloana poate fi rotit 360°orizontal,ceea ce face mai ușor pentru pasionații de fotografie să realizeze fotografierea panoramică. ★ Coloană centru inversat instalare pentru a realiza cele mai mici pescuit de fotografiere, fotografiere macro, și speciale de fotografie. ★ Stretchable cârlig,poate închide alte obiecte grele pentru a crește stabilitatea trepiedului. ★ Tip spirala blocare buton face operarea mai ușoară și mai rapidă,o mai bună blocare putere,economisind mai mult timp. ★ Nivel cu bule vă ajută să găsiți rapid echilibrul de raft, confirma exactitatea fotografiere, și a obține compoziția perfectă. ★ Dens de burete de prindere, anti-derapare și sudoare,defensiv rece si se tine la cald, da intim de protecție.

★ Puternic de Stabilitate : 25mm diametru mare din aliaj de aluminiu tub,capacitatea de încărcare poate ajunge 22.04 kg (10 kg), de a oferi securitate și stabilitate suport pentru aparatul de fotografiat.

★ Compact si Flexibil : 4 secțiuni picior poate regla înălțimea de 16" 61"; N. greutate cu cap de minge; poate fi de 180°arcuite, care este super-portabil, cu trepied, geanta de transport.

★ Minge de Metal Cap : Poate fi rotit la 360 de grade, ajutând pentru a extinde camera aria de activitate atunci când panoramic de fotografiere.(bula de nivel ajutor pentru a judeca nivelul și compoziție precisă)

★ Detasabila Monopied : Acesta poate fi transformat într-un monopod sau un stick de mers pe jos singur pentru a face fotografia mai diverse. (Notă: Pentru aparat de fotografiat cu teleobiectiv cu zoom, aveți nevoie pentru a cumpara un tripod mount ring în plus sau teleobiectiv suport pentru un echilibru mai bun) Specificatii Produs: ★ Tub Material: Magneziu aliaj de aluminiu ★ N.Greutate: 3.64 lbs (1.65 KG) ★ Caracteristici: Transversal centrul de coloana trepied; 180°pliabil; monopied ★ tip Cap: cap de Minge ★ tip de Blocare: Blocare buton ★ Blocare material: Magneziu aliaj de aluminiu ★ Max.diametru tub: 0.98" (25mm) ★ Pliate Înălțime: 17" (430 mm) ★ Max.Inaltime: 61" (1560mm) ★ Max Încărcare: 22.04 kg (10 KG) de Produs conține: ★1 x Q999H Trepied cu cap de minge ★1 x Geanta pentru cap trepied ★1 x Multi-funcțional de buzunar ★1 x Cheie ★1 x geantă de transport

Etichete: trepied, camera pentru trepied, cap de minge trepied, bicicleta de eliberare rapidă, ciorba de burta, monopod trepied, camera arata, cap de minge innorel, manfrotto placa, Q999.

Pachet Da
Greutate (g) 1560g
Tip Trepied Profesional
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Camera speciala
Max Extened Lungime (mm) 1560mm
Material Aluminiu
Pliat Lungime (mm) 430mm
Numărul De Model Q999H
Nume De Brand NoEnName_Null

Scrie o recenzie

Produse similare