Distribuiti
New South Stația Totală Acumulator NiMH Baterie NB-28 pentru NTS-312 NTS-332 NTS-342
Pret
133.35lei -12 %
151.56lei
Disponibilitate In stoc

Descriere

Caracteristici: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Sud NB-28 bateriei DC 6V,2800Ah Baterie reîncărcabilă Ni-MH batteryfor South NTS-312 serie, NTS-332 serie,NTS-342 serie numărul total de stații, etc..temperatura Mediului atunci când în încărcare: 10~40 grade C Chargeble Timp: 3 ore Made in china Culoare : Galben Greutate:450g Pachetul include: 1buc x Nou Soouth NB-Galben 28 aluat

Plata

Vom accepta numai PayPal.Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil după cumpărare (nu mai târziu de 7 zile după licitație end).Pentru mai multe elemente de cumpărare, vă rugăm să completați verificare numai după ce au câștigat toate elementele.Pentru confortul dvs., reduceri de transport vor fi aplicate automat la finalizarea comenzii.

Politica De Transport Maritim

1.Ne va livra la EBAY ADRESA în termen de 48 de ore de la primirea plata compensate.Noi nu sunt livrate pe week-end sau de sărbători legale. 2.Produs(e) va fi transportat la cumpărător, Ebay a verificat adresa.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din ebay corespunde adresa de pe care doriți să livreze. 3.Transport necesită aproximativ 8 la 18 zile lucrătoare,dar, uneori, duce la 25-30 de zile de zonă de la distanță.Care este depinde de mărfuri în diferite țări. 4.De transport și taxa de manipulare includ discuții, ambalare, depozitare și costurile de distribuție. 5.Ca un cumpărător, este de datoria ta de a plăti impozit, atunci când face o comanda de peste hotare.Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse 6.Rețineți: Noi nu livra elementul Locale , Nigeria, Italia, Africa și o insulă de la distanță țări.

Politica De Returnare

1.Orice problema cu produsul, sau nu este mulțumit cu acest produs, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ați primit elementul.Rambursare disponibil numai în termen de 14 zile, după 14 zile, doar reparații. 2.Nu suntem responsabili pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz.Cumpărătorul este responsabil să plătească taxă de retur.Dacă elementul este defect, acesta poate fi schimbat, pur și simplu returnați-l în termen de 2 săptămâni de la sosire, pentru o rambursare completă, mai puțin toate taxele de transport si manipulare.Produsele trebuie returnate cu toate accesoriile si ambalajele originale.În caz contrar, de înlocuire nu va fi făcut.Pentru toate returna produsele, clienții TREBUIE să ne contactați pentru returnarea adresa. 3.Taxă de retur este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeala noastră.Și toate NON-vânzător greșeală se întoarce de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă.Cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat.

Feedback-ul

1.Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problema pentru tine. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. 3.Prima noastră misiune este să vă asigurați că sunteți mulțumit cu fiecare tranzacție.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ sau deschide orice litigiului.Atunci când vă confruntați cu orice problemă în tranzacție, vă rugăm să ne contactați prin intermediul Ebay Centru de Mesaje, va vom raspunde în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

Timp De Lucru

1. Timp de lucru: de luni până sâmbătă, nu includ duminică sau de sărbătorile legale. 2.Dacă aveți orice probleme, suntem dispuși să vă ajute.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a părăsi orice feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde e-mailurile în termen de 24 de ore în zilele de lucru.

Etichete: iphone apple logo-ul de desene animate caz, sharpstar, 312 baterie, stația totală, laboratori de alimentare, răsună, echipamente de topografie magazin, stația totală, 2025 3v baterie, statie totala profesionala.

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Scrie o recenzie

Produse similare