Distribuiti
15W 30W 12V 108pcs 2835 CONDUS Pescuit Subacvatic Lumina Momeli de Pește Finder Lampa Atrage Creveți, Calmar Krill Albastru Verde Alb Lumina
Pret
52.47lei -36 %
83.25lei
Disponibilitate In stoc

Descriere Lungime Cablu: 16,4 metri Culoare: Albastru lumină(Potrivit pentru atragerea de jos pesti, cum ar fi croakers) Unghi Lumina: 360 de Grade Full LED-uri Unghi: 108pcs de 2835 LED-uri cu Luminozitate Ridicată Tensiune de Lucru: 12V DC Putere: 15W(Luminozitate de până la 100W incandescent lamp) Rata de rezistent la apa: IP68 Complet rezistent la apa Utilizari: iluminat Subacvatice, pescuit noaptea, pescuit, iluminat exterior, gazon lumini decorative, etc element de:

- Pescuit de Lumină 12V, Scădere Profundă Lumina Subacvatice Momeli de Pescuit Pește Finder Lampa Atrage de Pește, Creveți, Calmar Krill.

- Top impermeabil, complet IP68 rezistent la apa (5 m sub apă), și de top rezistent la coroziune.Rezistență la compresiune în apă, care asigură pe termen lung o performanță excelentă.

- Effecient prefromance, de înaltă luminozitate Albastru lumina de culoare și 360 de grade full unghiul de lumina atrage o gamă mai largă de viața marină în mod eficient pentru a face pescuitul mai usor.

- În condiții de siguranță de lucru tensiune: 12 Volt lucru în condiții de siguranță de tensiune pentru submersibile adâncime picătură de pescuit subacvatic.

- Utilizate pe scară largă: este perfect pentru bărci, caiace, canoe, pescuit și docuri, atrage creveți, calmar și peste, krill, fitoplancton.

- 108PCS 2835 evidenția chip:lampa șirag de mărgele folosește 108PCS 2835 evidenția cip, ceea ce este echivalent cu luminozitatea obișnuit bec de 80-100W.Pachetul include 1 x Pescuit Subacvatic Lumina

Etichete: crap hooklink, calmar lampa pescuit, acvariu iaz, Ștafeta Torței, verde subacvatice, subacvatice de led-uri de lumină de apă curată, biban momeli mult, krill pentru pește, android fish finder wireless, nada calmar.

Numărul De Model ULT_LEG_816
Utilizare De urgență
Nume De Brand RTNLIT
Certificare ce
Putere 15W
Cerere iaz
Tensiune 12V
Tip De Element Lumini Subacvatice
Este De Becuri Incluse Da
Nivelul De Protecție ip68
Unghiul De Lumina 360 De Grade Full Unghi
Origine NC(de Origine)
Sursa De Alimentare DC
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Scrie o recenzie

Produse similare