Distribuiti
Mini Sera Multifunctional ochiurilor de Plasă din Poliester Planta Vărsat Copac de Fructe Legume Grijă Capacul de Insecte Anti-pasăre Plase de Protecție
Pret
64.27lei -30 %
91.84lei
Disponibilitate In stoc

Puncte:

1、ultifunctional de Plante cu efect de Seră: Mini cu efect de seră, potrivit pentru ameliorarea plantelor sau de insecte de reproducere.

2、Periferice ochiurilor de Plasă Respirabil: Se poate preveni insecte și vânt, în timp ce obținerea o multime de lumina soarelui, care este propice pentru creșterea plantelor.

3、nsparent Fereastră: puteți observa plante, legume sau insecte din afara.

4、probleme-deschiderea Design: cort conține o mare deschidere și o mică deschidere elastică pentru ușor de intrare și de ieșire și de observare de fluturi, licurici, păianjeni, etc. Și plante.

5、ple Instalare: Mic volum de depozitare, ușor de transportat, universal interior și în aer liber.

Caracteristici:

1. Multifuncționale de Plante cu efect de Seră: Mini cu efect de seră, potrivit pentru ameliorarea plantelor sau de insecte de reproducere.

2. Periferice ochiurilor de Plasă Respirabil: Se poate preveni insecte și vânt, în timp ce obținerea o multime de lumina soarelui, care este propice pentru creșterea plantelor.

3. Fereastră transparentă: puteți observa plante, legume sau insecte din afara.

4. Dubla-deschidere Design: cort conține o mare deschidere și o mică deschidere elastică pentru ușor de intrare și de ieșire și de observare de fluturi, licurici, păianjeni, etc. Și plante.

5. Instalare simplă: Mic volum de depozitare, ușor de transportat, universal interior și în aer liber.

Caietul de sarcini:

Nume: Mini Cu Efect De Seră

Stil: multifunctional planta vărsat

Dimensiune: aproximativ 55**55*70cm/21.65*21.65*27.56 inch

Culoare: alb

Material: poliester ochiurilor de plasă

Greutate: aproximativ 0,38 kg

Potrivit: mini-seră, potrivit pentru cultivarea de plante sau insecte.

Lista De Ambalare:

1*Mini Cu Efect De Seră

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: pentru gradina cu efect de seră, vărsat, agarod, panda film cu efect de seră, casa verde cadru exterior, gradina casa verde, cadru cu efect de seră, gradina de insecte net, cu efect de seră, cu efect de seră în aer liber.

Tip Single-Span Sere Agricole
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Mini Cu Efect De Seră
Material De Acoperire Alte

Scrie o recenzie

Produse similare