Distribuiti
Original, card SD SanDisk 32GB Extreme PRO USH-II Ultra High Speed carte sd 32g Class10 U3 SDHC 8GB clasa 4 Card de Memorie pentru Venit
Pret
35.42lei -25 %
47.23lei
Disponibilitate In stoc

Despre capacitatea reală de 16GB = aproximativ 14RO-15GB 32GB = aproximativ 28GB-30GB 64GB = aproximativ 58GB-60GB 128GB = aproximativ 119GB-120GB Pași pentru a verifica capacitatea și viteza de card de memorie (1).Vă rugăm să folosiți de calitate USB 3.0 cititor de carduri pentru a verifica toate card de memorie de H2testw pe PC.Real card de memorie ar trebui să treacă H2testw cu nici o eroare. (2).Vă rugăm să nu utilizați ieftin cititor de carduri pentru a testa card SD, viteza de card SD va fi redus cu o calitate scăzută cititor de carduri. (3).Card de memorie SD de viteza este foarte afectat de cititor de carduri și capacitatea de care ai alege , port USB, etc.Calitate scăzută dispozitivul va 100% încetini viteza card,1MB=1000KB.

SFATURI CALD Am promisiunea de reducere 100% Original de la Sandisk card SD !Suntem vânzător de Top și Singurul Sprijin Oficial de Verificare pentru original autentic Sandisk , serviciu de cald ,cel mai mic pret de pe Pensiunea-amurg.ro !Despre cadouri cadouri Individuale poate fi de o calitate îndoielnică, deoarece acesta este un cadou, așa că nu susține o rambursare, dar putem compensa din nou la cumpărături alături de Nota de transport (vă rugăm să citiți înainte de a comanda ): Valoarea este mai mică de 5 USD Modul de transport= China Post Obișnuit Pachet Mic de 1.Modul de transport maritim care este trimis cu tracking number, China Post Obișnuit Pachet Mic poate fi urmărită numai înainte de a părăsi China. 2.Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile( Rusia și Brazilia 30 - 60 de zile) 3. dacă Confirmarea se apropie,și încă nu beneficiază de bunurile,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde termenul de livrare. 4. Cu toate acestea, vă Rugăm să nu ai încredere în noi.Vei primi pachetul la timp. 5. Dacă Elementele nu este primit în 60 de zile,vom rambursare de 100% 6. Vă rugăm să nu deschideți dispută în termen de 60 zile,Multumesc pentru amabilitate. 7. Cand faci o comanda,aceasta înseamnă că sunteți de acord cu instrucțiunile de mai sus.Multumesc.

TRANSPORT

1. Vom folosi Pensiunea-amurg.ro Standard de Transport maritim sau China Post Internaționale Pachet ,va vom trimite numărul de urmărire pentru a vă atunci când am returnarea coletului.

2. Toate pachetele sunt Air Mail.

3. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face un transport rapid.

FEEDBACK-ul 1. Suntem pur-inima vânzător și scopul nostru este de 5 STELE . 2. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine. 3. Ne vom concentra la client satification și mereu pus-o în cea mai mare prioritate.Dacă aveți orice problemă cu element, putem încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a Oferi o soluție bună.Vă rugăm să ne contactați în avans, înainte de a părăsi orice negativ/neutru feedback-ul.Bun de comunicare este important pentru noi.Suntem sigur se poate face o tranzacție de succes pentru tine.

Etichete: camera lumix prindere, cametv, micro card sdhc clasa 3, cd card de 8 gb, camera gopro hero 9, housse sandisk extreme, extreme pro sdxc, sandisk extreme pro sdhc, tdk card micro sd, card micro sd de date.

Viteza De Citire 300MB/S
Forma caietul de sarcini SDHC
Viteza Video U3
Nume De Brand SanDisk
Numărul De Model SD-SD
Tip Card SD
Capacitate 8GB 32GB
Calitate 100% Original, Autentic SanDisk
Pachet Da
Viteza De Scriere 260MB/S
Viteza De Citire/Scriere Clasa 10

Scrie o recenzie

Produse similare