Distribuiti
Ieftine 2kW Wind Power Grid Tie Inverter cu Limitator / Benă de Încărcare Controler/Rezistor pentru 3 Faze 48v generator cu turbină eoliană
Pret
1 708.77lei
Disponibilitate In stoc

NOI 2000W Wind Power Grid Tie Inverter Max Eficiență:>92% MPPT Eficiență:99% 1. Low-cost și ușor de instalare 2. Conecta direct la trei faze de turbine eoliene 3. Mult mai bine ieșire undă compara cu similar GTI 4. Îmbunătățirea eficienței întregului sistem de energie solară de protecție la Suprasarcină ,Anti-insula de protecție Scurt-circuit de protecție/protecție polaritate Inversă 5. AC tensiune de ieșire și curent THD 99%

Acest model grid tie a proiectat pentru turbine eoliene, care a pus 3 faze de curent ALTERNATIV de tensiune.Se poate menține viteza de rotație a turbinei eoliene și a menține tensiunea de turbine eoliene întotdeauna de la intervalul de intervalul nominal de grid tie inverter.Ea are, de asemenea, o mare tensiune funcția de protecție, atunci când vântul este prea mare, și groapa de gunoi de încărcare sistem de control nu poate menține tensiunea de ieșire din turbină eoliană, operatorul va deconecta de la turbina, deci este foarte sigur pentru a fi utilizate.

Caracteristici

1. Low-cost și ușor de instalare

2. Conecta direct la trei faze de turbine eoliene

3. Mult mai bine ieșire undă compara cu similar GTI

4. Îmbunătățirea eficienței întregului sistem de energie solară

Protecție la suprasarcină ,Anti-insula de protecție

Scurt-circuit de protecție/protecție la inversarea polarității

5. AC tensiune de ieșire și curent THD 99%

6. Construi în groapa de funcția de încărcare

7. Limitator activat,wifi monitorizare activat ($30) caietul de sarcini

Gama de Tensiune de intrare:45-90vdc

Max DC tensiune de intrare:90v

Putere de vârf de urmărire tensiune:50-90v

Max putere de ieșire:2000w

Tensiune nominală de ieșire:230v

Tensiune nominală Interval: 185-265v

Gama de frecventa: 47.5-51.5 pentru 50hz,59.3-60.5 pentru 60hz

Factor De Putere:>0.95

Ieșire de Undă:unda sinusoidala pura

Max Eficiență:>92%

MPPT Eficiență:99%

Reamintesc

1.Prețul plătit pentru produs exclude orice taxe vamale.Nu vom umăr orice taxe în țara de destinație. 2.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Garanție Și Returnare 1.Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

2.Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate ambalajele originale materils.

3.Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și un nou reprezentant lacement va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată.De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

4.Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi,deci,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un negativ

feedback-ul dacă ceva face sa te simti nefericit.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a lucra o mai bună soluție.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

Lista de ambalare

1.un set de invertor.

Etichete: passpower invertor solar, invertor de putere alternativă, dc turbine eoliene invertor, motor phantom 1, cravata grid inverter limitator, controler de turbine eoliene, 48v generator, invertoare de rețea cravată, rezistor de 500 w, vântul generator de apă.

Tip AC LA AC
Putere De Ieșire 500 - 1000W
Frecvența De Ieșire 46-65Hz
Tip De Ieșire Single
Greutate 7kg
Dimensiune 408mm*275mm*125mm

Scrie o recenzie

Produse similare