Distribuiti
O. DOUĂ.O Mat Ruj Nude, Maro, Roșu De Buze Machiaj Catifea Mătăsoasă De Lungă Durată Impermeabil Lip Stick 12 Culori Machiaj
Pret
16.31lei -30 %
23.61lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristici: de Înaltă Pigment --- Fonms o barier pe buzele care blochează în culoare, conservând vitalitatea.Textura matasoasa ---- ușor de culoare mată, fără uscare, antiaglomerant sau decolorare.Culoare Și Efect---- netedă și nu lipicios, de a crea mat de catifea machiaj.Special Tratate de Culoare ----- pigmenți sunt amestecate pentru a oferi culoare pură cu doar un echilibru corect de luminozitate.Design rafinat---- Alb-relief din piele, de înaltă calitate simplitate.perfect amestecate cu rose metal.

cum să utilizați nu este mai dramatic decât un accesoriu perfect buze. 1.Desenați o formă de " X " pe marginea buzei superioare cu un creion de buze. 2.Trage buza de linia buzei superioare cu un creion de buze. 3.Folosiți un creion de buze pentru a trage întregul creion de buze. 4.Completați cu atenție întregul buze.

Etichete: bărbați balsam de buze, otwoo, machiaj, set fard de obraz, sr2ez, mac lipglos, wow stick buze, ruj mat, o două, pantaloni nud.

Tip ruj
Caracteristică 4 netedă și nu lipicios, de a crea mat de catifea machiaj.
culoare 12 Culori Pentru A Alege
Beneficii Usor de purtat
Certificare GZZZ
Caracteristică 3 matt ruj de lungă durată impermeabil
Nume De Brand O. DOUĂ.O
Numărul Certificatului De 2020011402
Cantitatea 1 Bucata
Termen De Valabilitate 3 ani
Origine NC(de Origine)
Țara/Regiunea de Fabricație China
Caracteristică 2 ușor de culoare mată, fără uscare
Numărul De Model YG002
Caracteristică 1 Cruzimea fata de animale gratuit
Ingredient ruj de buze cu ceara de albine
GZZZ YGZWBZ
Numărul de Bucăți O Unitate
NET WT 4g

Scrie o recenzie

Produse similare