Distribuiti
Rezumat Figura Suport Sticla Decorative Rășină Statuia Fata Rack De Vin Șampanie Accesoriile De Bar Raft Ornament Mobilier Camera De Zi
Pret
313.42lei
Disponibilitate In stoc

1. Descriere: Abstractă, Suport De Vin Decorative Rășină Statuie Față Raft Sticla De Sampanie Accesoriile De Bar Raft Ornament Mobilier Camera De Zi.

2. Materiale: de protecție a Mediului rășină .

3. Culoare: Argint și cupru .

4. Dimensiuni(cm): 22(Lungime)*12(Latime)*34(Înălțime) - Tăcere .

18(Lungime)*12(Latime)*32(Înălțime) - Fantasy .

5. NW: Aproximativ 1,2 kg-Tăcere.

Aproximativ 1,2 kg-Fantasy .

6. Măiestrie: Manual, sculptate, pictate și efect sepia.

7. Aplicație: D ecoration, colecția de artă, aprecierea, cadouri, suveniruri, ziua de nastere, festival, petrecere, banchet, de afaceri, de Ziua Îndrăgostiților, nunta, aniversare căsătorie și activități de sărbători etc.

8. Locul de Origine: China.

Imagini Care Arată:

Un fel de Memento: sticla este pentru fotografie de afișare utilizați numai!

Pentru mai multe accesorii pentru vin, te rog !

Despre ambalare:

Înconjurat de polistiren și punga cu bule în interiorul cutie de carton, care este învelit cu bandă adezivă.

Despre transport:

Dacă aveți orice întrebări și/sau a cererilor de transport și/sau de transport maritim șablon, vă rugăm să contactați-ne fără nici ezita.

Despre înlocuire sau returnare de produs:

Vă rugăm să verificați elementul cât mai curând posibil după primirea pachetului.Dacă elementul este rupt, vă rugăm să ne anunțați și trimite imaginea în termen de 48 de ore( din moment ce ai semnat pe receptor copie a exprima).Vom înlocui pentru tine, fără a ezita.Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați cu noi.

Drept de returnare a produsului.După cum știm, există imagistica diferență în diferite monitoare, astfel încât culoarea de element poate abate un pic.Și, de asemenea, lumina se abate atunci când se iau poze poate se abate de culoarea elementului.Astfel, avem de a refuza să accepte întoarcerea elementului dacă rerurning motiv este ca cele două condiții menționate mai sus sau cu unul dintre ei.

P. S.: Revenind motiv pentru care nu ne accepta include, de asemenea, că elementul este diferit de așteptările imagine în mintea ta înainte de a primi produsul.

Note: Aspecte care nu sunt menționate mai sus vor fi soluționate pe cale amiabilă, prin prietenos negociere!Indiferent ce întrebări sau dificultăți ai întâlnit pre de vânzare, în vânzării sau după vânzare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Principiul nostru de afaceri este prezentă o placuta experienta de shopping.

După cum știm că nu există nimic perfect în lume.Aceasta opera de arta nu este perfect, există, poate, câteva pete și pete de culoare neuniformă de raspandire, dar aceasta este doar glamour de artizanat lucrate manual ( mai Ales pentru cei stiluri de epocă) și fiecare ambarcațiuni manual este unic în lume.Dar eu sunt sigur că va fi perfect pentru tine în aprecierea ochii!

Etichete: suport vin câine, lemne de foc rack, noutatea accesorii de vin, retro raft decor, sculptur, rack de vin, pirat paie, scurgătorul de vase, etagere de stocare, rezumat decor ornamente.

Origine NC(de Origine)
Cerere Poziția Contertop
Nume De Brand ZHENGHAN
Locul De Aplicare Acasă, la Birou, Cafenea, Pub, Hotel, Magazin de Fereastră și Restaurant etc.
Măiestrie Lucrate manual, Sculptate, Pictate și Efect Sepia
Personalizate Da
culoare argint și cupru
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model ZH0827-J226
Funcția Decorare, Cadou, Colecție de Artă și Suveniruri etc.

Scrie o recenzie

Produse similare