Distribuiti
210D Plat Cerat Fir Multicolor Ceara Poliester Piele Cusut de Coarde Împletite
Pret
26.28lei -4 %
27.65lei
Disponibilitate In stoc

Caracteristică:

1.Fiecare produs are un unic de Fabricație, Numărul de o Parte eticheta de pe pachetul interior care dovedește că s-a calificat,care includ Numărul de o Parte,Numărul de Model și data de inspecție informații;

2.Dacă aveți orice întrebări despre produs,vă rugăm să ne furnizați de Fabricație Număr de Reper pentru verificarea,profitul va fi garantat.

3.Potrivit pentru toate tipurile de mână-cusute din piele, artizanat, etc.

4.Acesta este cel mai frecvent ceara linie pe piață în prezent,care este țesute de 16 stocurilor,atunci când a terminat,a produselor este de tip plat,prin urmare, a fost numit plat ceara linie,în scopul de a termina acest produs, este nevoie de o serie de procesul de a fi țesute într-liniare ,cum ar fi vopsirea, ceară condiții de temperatură ridicată.

5.Se adoptă top-material de calitate, durabil de a utiliza și de a da un touch confortabil sentiment.Acest apartament cu ceara firul este un instrument de mare pentru DIY de mână de lucru și de vacă din piele produse.

6.Fabricat din material rafinat, acest apartament ceara fir vă oferă un confortabil ating simt.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini: 210D

Lungime: Aprox:180m

Lățime: Aprox:1mm larg

Culoare: Multicolor

Material: Poliester

Dimensiune: 10.45 x 5cm/4.11 x 1.96"(H x Dia)

Greutate: 122g

Pachetul Include:

1 x Piele Cusut Plat Cerat Fir de Cablu

Etichete: 210d oxford, 210d ață de cusut, 210D, pielea fir, coase fir, fir de nailon, 210D poliester, contact metru, mastech ms2109a, coada de cal jucărie sexuală.

Material Poliester / Bumbac
model Vopsit
Caracteristică Rezistenta La Abraziune

Scrie o recenzie